Mini shootdag 29 augustus/ 5 september 2023

Is één van deze dingen voor jou herkenbaar?

  • Je hebt nog nooit een personal branding of zakelijke fotoshoot gedaan, maar het kriebelt wel om meer online zichtbaar te zijn; OF
  • Je budget is op dit moment niet zo hoog; OF
  • Je hebt al branding foto’s, maar je bent toe aan nieuwe.


Dan is een mini shoot doen op de mini shootdag iets voor jou!

Hoe, wat, wanneer?

De mini shootdag vindt op dinsdag 29 augustus / 5 september plaats in de intens kleurrijke Ping Pong Club in Utrecht. Zie foto’s hierboven en hieronder. 

  • We plannen een brainstormsessie in. Vóór de brainstormsessie vraag ik je een moodboard te maken. Zo weet ik precies wat jij wel en niet wil uitstralen. De brainstormsessie is daarnaast bedoeld zodat ik jou en je bedrijf beter leer kennen, en zodat ik weet hoe je graag gefotografeerd wil worden.
  • Na de brainstormsessie stuur ik je tips om te voorbereiden voor de shootdag.
  • Op de shootdag gaan we 45 minuten shooten.
  • Naderhand krijg je minimaal 20 foto’s bewerkt toegestuurd.
  • Je mag 2-3 outfits aan.

 

Investering?

€ 349 excl btw, inclusief huur van de locatie!

Testimonials

Claudia
ClaudiaClaudiaBecker.nl
Lees verder
"Ik heb een hele fijne shoot gehad met Simone. Zowel de voorbereiding als de shoot zelf verliepen top. Van te voren was er ruim de mogelijkheid om aan te geven wat ik graag wilde en tijdens de shoot hield ze hier rekening mee. Ook dacht ze tijdens het shooten echt mee, gaf ze goede suggesties en tips en zorgde ze dat ik me op mijn gemak voelde. Na de shoot kreeg ik snel de foto’s aangeleverd. Ik ben erg blij met het resultaat! De kwaliteit van de foto’s is perfect en ga ze met veel plezier op mijn website gebruiken. Bedankt Simone!"
Lilian
LilianBold Message
Lees verder
"Zowel de voorbereiding van de shoot als de shootdag zelf vond ik heel leuk en prettig. Simone bereid zich goed voor op de shoot door van tevoren de juiste vragen te stellen en met leuke ideeën te komen. Tijdens het shooten geeft ze aanwijzingen en tips, en ze zoekt naar de beste plekjes om foto’s te maken. Het resultaat is dan ook precies zoals ik hoopte! Ik ben heel blij met de foto’s die duidelijk laten zien wie ik ben en wat ik wil uitstralen."
Lies
LiesLiesje Digital
Lees verder
"Ik ben super blij met de resultaten van de fotoshoot met Simone! Zij luisterde goed naar mijn behoeftes en leefde zich in in mijn visie. Tijdens de shoot gaf Simone handige tips voor poses en kwam ze met toffe ideeën, maar er was ook genoeg ruimte voor mijn eigen input. Ik heb divers beeld ontvangen die ik heel breed kan inzetten op mijn Socials en website, en ik heb al veel enthousiaste reacties op heb ontvangen. Op zoek naar een echte Personal Branding fotograaf die niet alleen maar laptop kiekjes schiet? Dan moet je bij Simone zijn!"
Vorige
Volgende

Ik heb nog een vraag…

De volgende tijdslots zijn te boeken:

10:15 – 11:00
11:00 – 11:45
12:15 – 13:00
13:00 – 13:45

Ik heb graag dat je 5-10 minuten voor de shoot aanwezig bent, zodat we op tijd kunnen starten. Als je te laat komt, dan gaat dit van de shoottijd af.

Ik factureer je voorgaand de shoot.

Na de shoot ga ik aan de slag met je foto’s bewerken! Ik kies deze zelf uit. Je krijgt er wel zo veel mogelijk, maar minimaal 20.

Foto’s moeten kiezen is stom. Vind ík dan. Je hebt namelijk éin-de-lijk die shoot geboekt en daar rollen dan allemaal foto’s uit. En dan moet je ook nog gaan kiezen! 

Ik wil jou gewoon niet beperken. Ik wil dat jij ALLE vette foto’s hebt. Zonde van de hele shoot toch anders? Bovendien weet je zo precies waar je financieel aan toe bent in plaats van dat je nog extra foto’s “moet” kopen.

Waarom geef ik dan toch een aantal aan? Zo weet je hoeveel foto’s je dus minimaal kunt verwachten.

De foto’s mag je niet bewerken. Bijsnijden mag alleen als dat komt door limitaties op social media.

Indien je de foto’s toch wil bewerken of bijsnijden, neem dan gerust contact op!

Wanneer je een foto van mij gebruikt, dan moet je mijn naam vermelden. 

Op social media kun je dit doen door mij te taggen (@simonediederichfotografie op Instagram).
Op je website kun je me in de footer noemen (iets als “Fotografie door Simone Diederich Fotografie).

Oei! Je kunt me altijd vrijblijvend mailen via info@simonediederichfotografie.nl. Ik geef op werkdagen vaak binnen 24 uur antwoord.

Yes, ik wil meedoen!

Superleuk dat je op deze fantastische locatie wil gaan shooten met mij. Vul hieronder het formulier in om de shoot aan te vragen.