Geen tijd? Geen zin? Geen kunde?

Genoeg redenen om foto nabewerking uit te besteden.

Wat versta ik onder nabewerking?

Eventjes op één lijn zitten. Veel mensen noemen “nabewerking” of “editing”: “photoshoppen”. Ik edit in Lightroom en ik ga geen rigoreuze veranderingen maken in je foto (zoals roze olifantjes erbij “photosjoppen“).

Nabewerking betekent dat ik alles doe om je foto op z’n best te laten uitkomen. Daaronder vallen bijvoorbeeld aanpassingen in helderheid, schaduwen, textuur, temperatuur, ruisreductie, maar ook het croppen en bijsnijden. Kleine ongewenste / storende objecten haal ik ook weg. En heb of wil je een bepaalde editstijl (zoals de populaire moody stijl), dan kan dat ook prima.

Hoe ga je te werk?

1. Nadat je een offerte-aanvraag hebt gedaan, plannen we een kennismakingsgesprek zodat we op één lijn komen met hoe je de nabewerking wenst.

2. Uploaden maar! Je stuurt al je bestanden zodat ik ze kan gaan bewerken.

3. Eerst ga ik nog wel één of meerdere samples bewerken, zodat we zeker weten of we op één lijn zitten.

4. Samples goedgekeurd? Dan ga ik aan de slag! Afhankelijk van de grootte van de opdracht, stuur ik je de nabewerking vaak binnen een week op.

3. Eerst ga ik nog wel één of meerdere samples bewerken, zodat we zeker weten of we op één lijn zitten.

4. Samples goedgekeurd? Dan ga ik aan de slag! Afhankelijk van de grootte van de opdracht, stuur ik je de nabewerking vaak binnen een week op.

Hoeveel kost nabewerking?

Iedereen heeft andere eisen aan de nabewerking: de hoeveelheid foto’s, hoeveel er per foto nabewerkt moet worden, lever je wel/geen preset, etc. Misschien wil je het eenmalig uitbesteden, misschien wil je het op lange termijn uitbesteden. Het is maatwerk. Daarom is ook de offerte maatwerk.

Het best is om een offerte aan te vragen. No worries, is gewoon helemaal vrijblijvend.

Ik wil foto's laten nabewerken!

Ben je vastbesloten? Wil je de nabewerking van jouw foto’s lekker uitbesteden? Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Simone, chill out. Ik heb nog een vraag.

Met Adobe Lightroom. Ik zorg altijd dat ik de nieuwste versie heb.

Alles wat jij nodig vindt qua nabewerking. Ik doe alleen geen photoshopkunstjes, zoals roze olifantjes erbij plakken.

Sure! Portretten, architectuur, food fotografie. You name it.

Dat ligt een beetje aan hoeveel foto’s je wil laten bewerken. Zijn dat er een handje vol, dan sowieso wel binnen een week. Zijn dat er honderd, dan kan het langer duren.

Niet langer dan een paar weken. Het is dus jouw eigen verantwoordelijkheid ze te bewaren.

Geen paniek, mail me gerust via info@simonediederichfotografie.nl 😉