Kant en klare creatieve concepten voor scroll stopping foto’s.

Als fotograaf gek op creatief bezig zijn, weet ik wat voor mega toffe dingen er allemaal mogelijk zijn qua fotografie.

Maar helaas… weet je dat als ondernemer vaak niet. Je houdt je er gewoon niet mee bezig.

 

Om tóch op te vallen in de massa met supervette foto’s, en zonder dat je hoeft na te denken over een tof concept, heb ik daarom de Concept Corner in het leven geroepen.

Wat is de Concept Corner?

In de Concept Corner kun je een tof concept uitzoeken waarvan jij he-le-maal AAN gaat.. Alle details die je nodig hebt, zullen erbij komen te staan: de locatie, hoeveel uur we gaan shooten, de investering, etc. Alles is al voor je gedaan. Heer-lijk.

 

Ik waarschuw je wel: De meeste concepten zijn slechts éénmaal te boeken! Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Het voordeel daarvan is dat er niemand anders hetzelfde concept als jij zal hebben, waardoor je niet dezelfde foto’s gaat hebben als een ander.

PSSST… Hey! Jij daar!

Had ik ook al gezegd dat een concept uit de Concept Corner vaak een zachter prijsje heeft dan een personal branding shoot op maat?

Geef mij zo'n concept!

Tuurlijk, doen we effe. Hieronder staan alle concepten die nu te boeken zijn.

Good to know: De foto’s (behalve bij One Color en Simple) komen van een rechtenvrije website en weerspiegelen wellicht niet helemaal het moodboard dat er bij hoort. Je mag namelijk niet zomaar foto’s van Pinterest delen, dat zorgt voor een auteursrechtinbreuk. Ik blijf ook jurist natuurlijk 🙂 Dus bekijk vooral een moodboard om een beter idee te krijgen.

One Color

Deze shoot is inmiddels helaas al geboekt door een abonnee van de Concept Corner nieuwsbrief!

Abonnees krijgen een week eerder te weten wat de concepten zijn, en mogen die dus ook als eerst claimen.

Ook als eerst op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Flash

Ga lekker retro met het concept Flash. De naam zegt het al, we gaan shooten met een flitser. Dit is een vrij “open” concept, waar ik mee wil zeggen dat we hier nog alle kanten op mee kunnen. 

Bekijk hier het moodboard om te zien wat voor effect het gebruik van een flitser heeft.

  • Locatie: nader te bepalen (regio Amersfoort – Utrecht – Amsterdam)
  • Voorbereiding: We gaan nog even samen in een brainstormsessie bespreken hoe we de puntjes op de i gaan zetten. Waar gaan we shooten? Wat wil je uitstralen? Welke props neem je mee? Etc.
  • Shoottijd: 1 uur
  • Investering: € 350,- exclusief: locatiekosten, mijn reiskosten (OV 2e klas) buiten Amersfoort, eventuele props, eventuele visagie, etc.
  • Aantal foto’s: minimaal 15. Ik kies ze, maar je krijgt er zoveel er tof zijn geworden.

Different Angle

Deze shoot is inmiddels helaas al geboekt door een abonnee van de Concept Corner nieuwsbrief!

Abonnees krijgen een week eerder te weten wat de concepten zijn, en mogen die dus ook als eerst claimen.

Ook als eerst op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Party (evergreen)

Je hebt altijd wel wat te vieren toch? Een lancering van een nieuw aanbod, je bedrijf bestaat X jaar, de feestdagen. Daarom dit altijd te boeken evergreen concept. Feestfoto’s zijn gewoon ook altijd handig om te hebben. 

Er is natuurlijk vanalles mogelijk, maar kijk eens naar mijn moodboard om te kijken hoe jij feestend op de foto kan. Ook dit is een vrij “open” concept. Alles is mogelijk!

  • Locatie: Amersfoort, in mijn thuisstudio (tenzij je een ander idee hebt)
  • Voorbereiding: We gaan nog even samen in een brainstormsessie bespreken hoe we de puntjes op de i gaan zetten. Heb je iets specifieks te vieren? Hoe wil je de shoot vormgeven? Welke props wil je gebruiken? Wil je in mijn thuisstudio shooten of op een specifieke locatie (regio Amersfoort – Utrecht – Amsterdam)? Etc.
  • Shoottijd: 1 uur
  • Investering: € 350,- exclusief: eventuele reiskosten (2e klas OV) buiten Amersfoort, eventuele locatiekosten, eventuele props (zoals een bepaalde achtergrond, discoballen, ballonnen, etc), eventuele visagie, etc.
  • Aantal foto’s: minimaal 15. Ik kies ze, maar je krijgt er zoveel er tof zijn geworden.

Simple (evergreen)

Soms heb je gewoon even wat simpele portretfoto’s nodig. Ook handig om te gebruiken als profielfoto, of te gebruiken voor PR-doeleinden. Bijvoorbeeld als je ergens in een podcast te gast bent, of als je gaat spreken op een event. Of als je gewoon niks te geks wil.

Bekijk hier het moodboard.

  • Locatie: Amersfoort, in mijn thuisstudio
  • Voorbereiding: We bespreken in een korte brainstormsessie nog wat dingen. Welke achtergrondkleur wil je? Wat wil je uitstralen? Wat ga je aandoen?
  • Shoottijd: 45 – 60 min.
  • Investering: € 375,- inclusief achtergrondkleur naar keuze, exclusief eventuele kosten voor visagie, props, etc.
  • Aantal foto’s: min. 15. Ik kies ze, maar je krijgt er zoveel er tof zijn geworden.

Different Angle

Deze shoot is inmiddels helaas al geboekt door een abonnee van de Concept Corner nieuwsbrief!

Abonnees krijgen een week eerder te weten wat de concepten zijn, en mogen die dus ook als eerst claimen.

Ook als eerst op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Jaaa ik wil een concept boeken!

Superleuk!

Good to know: Ik probeer de website altijd zo snel mogelijk na een boeking te updaten, maar het kan zijn dat de website niet up-to-date is ten tijde van jouw aanvraag. Jouw aanvraag is dus geen garantie op een boeking.

Wacht effe, ik heb nog een vraag...

Dat ligt een beetje aan het concept. Ik heb het er zoveel mogelijk bij proberen te zetten. Laat gerust weten als je een idee hebt, dan kijken we hoe we het kunnen uitwerken binnen het concept.

Een evergreen concept is een concept die altijd te boeken is. Heb jij effe geluk 🙂

Foto’s moeten kiezen is stom. Vind ík dan. Je hebt namelijk éin-de-lijk die shoot geboekt en daar rollen dan allemaal foto’s uit. En dan moet je ook nog gaan kiezen! 

Ik wil jou gewoon niet beperken. Ik wil dat jij ALLE vette foto’s hebt. Zonde van de hele shoot toch anders? Bovendien weet je zo precies waar je financieel aan toe bent in plaats van dat je nog extra foto’s “moet” kopen.

Waarom geef ik dan toch een aantal aan? Zo weet je hoeveel foto’s je dus minimaal kunt verwachten.

Dat klopt! Ik kies de foto’s, maar je krijgt wel altijd een minimum aantal. Vaak krijg je veel meer foto’s dan het minimum. De kans dat daar toffe dingen bij zitten, is groter dan dat je maar een beperkt aantal mag kiezen.

Dit hangt af van de locatie en van hoe lang je de locatie wil afhuren. Je kunt rekening houden met op z’n goedkoopst € 200 (excl btw) voor 2 uur.

Wil je ook nog visagie of haarstyling erbij? Dan is het handig als je 1 uur rekent voro de visagie/haarstyling + de tijd voor de shoot.

Van mij mag je er zoveel aan als je wil. Het omkleden gaat alleen wel van de tijd af. 

Ik stuur de factuur wanneer je akkoord gaat met de samenwerking.

In termijnen betalen is niet mogelijk.

De foto’s mag je niet bewerken. Bijsnijden mag alleen als dat komt door limitaties op social media. Indien je de foto’s toch wil bijsnijden, neem dan gerust contact op!

Cool, dan heb je een origineel vraag! Je kunt me altijd vrijblijvend mailen via info@simonediederichfotografie.nl. Ik geef op werkdagen vaak binnen 24 uur antwoord.

Er zit nu niks bij wat me aanspreekt...

Jammer, maar je kan niet alles leuk vinden natuurlijk 🙂 

Wil jij op de hoogte blijven van alle concepten? Dan kun je je hieronder inschrijven op de Concept Corner nieuwsbrief. Je krijgt zo elke keer een mailtje als ik nieuwe concepten lanceer.

En jij behoort dan tot de eersten die het concept mag claimen!

Wil je alvast een voorproefje? Check dan alvast mijn Pinterest om te kijken wat voor toffe ideeën ik al heb.

Schrijf je hier in

<< Op de hoogte blijven