Ik ben Simone en dit is mijn spreekbeurt

In 2019 ben ik afgestudeerd als meester in de rechten en in 2021 ben ik mijn eigen juridisch kantoor Diederich Legal begonnen. Ik verleen juridische diensten voor de creatieve industrie.

Huh… zit ik wel goed?

Jazeker! Ik ben niet alleen jurist. Ik ben multipassionate, multimens, of hoe je het ook wil noemen.

Ik ben altijd al creatief bezig geweest. Als jongvolwassene had ik een blog voor meiden, waardoor ik mijn eerste spiegelreflex kocht om productfoto’s te maken. Daarnaast ging ik de camera veel gebruiken op reis om mensen, natuur en architectuur te fotograferen. Nog later startte ik een food blog waarvoor ik recepten ontwikkelde en ze fotografeerde.

Hoe kom je dan in godsnaam bij personal branding fotografie & videografie?

Voor Diederich Legal leer ik veel zelfstandig ondernemers kennen. Als ik bijvoorbeeld algemene voorwaarden voor ze ga maken, dan hebben we een gesprek zodat ik hen en hen bedrijf beter leer kennen.

Net zoals ieder mens, heeft iedere zzp’er zo zijn eigen verhaal, zijn eigen waarden, zijn eigen unieke identiteit. Jouw uniekheid weerspiegelt namelijk ook in je bedrijf.

Ik dacht: hoe tof is het als ik al die unieke verhalen óók kan omzetten naar beeld? 

Weetje, ik heb wat weetjes

■ woont in Amersfoort met haar vriend en 2 mainecoons ■ komt uit (de buurt van) Nijmegen ■ dol op chocola en zoute drop ■  heeft Indische roots, maar is nog nooit in Indonesië geweest ■ heeft een hekel aan kou en de winter, maar vindt snowboarden tof om te doen ■ gek op reizen ■ eet graag altijd iets pittigs bij het eten ■ heeft meer dan 50 kruiden en specerijen in haar keuken staan (mixen niet meegerekend) ■ gaat graag naar festivals en concerten ■ is een aantal jaar model geweest ■ spreekt Spaans ■ had aquarellen en hyperrealistisch tekenen als coronahobby

Anders gewoon even kennismaken?