Je kan niet meer om video heen.

Je krijgt een groter bereik.

Je kan je verhaal nóg beter vertellen.

Je valt meer op.

En zeg eens effe eerlijk...

 • Heb jij wel tijd om te bedenken wat voor video’s je allemaal moet maken?
 • En heb je daar ook zin in?
 • Heb je überhaupt idee wat voor video’s je precies zou moeten maken?
 • Hoe je verder kan opvallen met video?
 • Of hoe je je personal brand mee kan nemen naar video?

Ik maak graag jouw video's.

… en dat niet alleen.

Ik denk met je mee over:
 • hoe je video kan inzetten op social media en website
 • hoe we jouw personal brand kunnen laten terugkomen in video
 • hoe we video’s kunnen maken die lekker opvallen – zonder dat je iemand anders hoeft te zijn dan dat je daadwerkelijk bent

Zó ga ik te werk

1. Vragenlijst

Als eerst stuur ik jou een vragenlijst. Hierin vraag ik je de hemd van het lijf over jou en je bedrijf. Wat doe je precies? Wat wil je uitstralen? Waar wil je de beelden voor gebruiken? Heb je zelf al ideeën? Dit zijn zomaar vragen die je kan verwachten.

Nadat je de vragenlijst hebt ingevuld, kun je een brainstormsessie inplannen. Dit doen we via Google Meet.

2. Brainstormsessie(s)

Aan de hand van jouw antwoorden op de vragenlijst ga ik zelf al lekker broeden op toffe ideeën voor jouw video’s. In de brainstormsessie zelf gaan we ook samen verder brainstormen over ideeën. We bespreken niet alleen concrete ideeën, maar ook de locatie en wat je aan kan doen.

Soms kan het zo zijn dat we allebei nog even wat meer tijd nodig hebben om de ideeën voor de video’s uit te werken. Of misschien is het handig dat we een week voor de shoot nog even bellen om het een en ander kort te sluiten. Dan plannen we gewoon een tweede brainstormsessie of gesprek in.

3. Shooten!

De dag is aangebroken! We gaan samen in 2 á 3 uur toffe video’s maken. Ik zorg als het kan voor je favoriete muziek en wat lekkere vegan snacks.

4. Je mag achterover leunen…

… want het meeste werk voor mij gaat nu beginnen. Na het shooten ga ik aan de slag met de video’s. Ik ga ze editen. Dit duurt ongeveer 2 weken.

Als ik klaar ben, ontvang je zoveel video’s als dat tof zijn geworden. Dat zijn er sowieso meer dan 30.

Wat krijg je dan en wa kost da?

 • Iemand die haar creatieve brein lekker laat werken zodat jij video’s krijgt waarmee je de aandacht kan trekken van je ideale klant;
 • Minimaal 30 video’s zonder audio zodat je er zelf muziek of audio onder kan zetten;
 • Video’s van tussen de 5 en 20 seconden (uiteraard kunnen we afspreken om langere video’s te maken);
 • Wil je tussendoor ook even een foto van een idee? Doe ik dat toch lekker. Die camera heb ik toch al in mijn hand;
 • € 997 excl btw (excl. reiskosten, kosten voor een locatie, kosten voor props, kosten voor visagie, etc)

OK! Maar wat vinden anderen?

Simone heeft zowel mijn branding foto’s als mijn video’s gemaakt. En HOE!

Met veel plezier, creativiteit en vastberadenheid gaat Simone voor je aan de slag. Eerst stelt ze nauwkeurige vragen over je bedrijf, wat je wil uitstralen, en wat je voor verhaal wil vertellen. Dan maak je (samen) een moodboard, waarbij ze alvast meedenkt over poses, kleuren, licht, props, en zelfs outfits. Alles om je verhaal en persoonlijkheid tot zijn recht te laten komen. Dit bespreek je samen in een meeting, waarbij ze ook een uitgebreide shot-list voorbereidt. Ze overlegt duidelijk welke shots prioriteit hebben, en wat er wel en niet mogelijk is in de beschikbare ruimte.

Op de dag van de shoot omarmt ze nieuwe ingevingen, en haalt ze ALLES er uit wat er in zit. Om nog niet te beginnen over het keurige edit werk wat erbij komt kijken. Ik ben overdonderd van enthousiasme en kreeg kippenvel bij het bekijken van de beelden. Je ziet jezelf echt in een ander licht, letterlijk en figuurlijk ;).

Mette Pietersma

Ik was onderdeel van jouw video pilot. Ik vond het superleuk om met jou te sparren over de mogelijkheden. Je bent enorm creatief, maar ging ook aan op de creativiteit van mij. Hierdoor is er een heel mooi en uniek concept van foto’s en video’s geschoten.

De creativiteit, kunde en snelheid met waarin jij levert is top. Ook de communicatie is super.

Paul, De Kunning Concepts

Ik heb met Simone een fotoshoot en een videoshoot gehouden en ik kan het iedereen aanbevelen!

Voor de videoshoot had ik iets minder concreet hoe ik het wilde. Maar daar nam Simone juist meer de leiding. Voor mij werkte dat heel prettig.

Ik zag de shoots echt als een ‘moetje’ omdat ik niet zo van in de schijnwerpers staan houd. Maar Simone doet er alles aan om je lekker om je gemak te laten voelen op de dag zelf. Daardoor ben ik – ondanks mijn afkeer voor camera’s – superblij met het eindresultaat!

Ook in de aanloop en na afloop neemt Simone alle tijd voor je. Zowel qua kledingadvies, flexibiliteit qua shootdata als invloed op het bewerken. Thanks!!

Andy Vinkenborg

Ik heb nog wel een vraag voor je, Simone...

Ja, en dat heeft meerdere redenen.

Als eerst: ik ben geen branding specialist, ik vertaal jouw brand alleen maar naar beeld. Ik help jou wél met bedenken hoe we dat kunnen doen. Maar dus niet bij het bedenken van je hele personal brand an sich.

Daarnaast: Als je je personal brand al helder hebt, en wellicht al even voert, dan weet je zeker dat de foto’s bij je gaan passen. Als je je personal branding nog moet vinden, kan het ook zijn dat je later ineens toch wat anders kiest en de foto’s ook niet meer bij je passen. Dat is enorm zonde, toch?

Video’s moeten kiezen is stom. Vind ík dan. Je hebt namelijk éin-de-lijk die shoot geboekt en daar rollen dan allemaal video’s uit. En dan moet je ook nog gaan kiezen! 

Ik wil jou gewoon niet beperken. Ik wil dat jij ALLE vette video’s krijgt. Zonde van de hele shoot toch anders? Bovendien weet je zo precies waar je financieel aan toe bent in plaats van dat je nog extra video’s “moet” kopen.

Waarom geef ik dan toch een aantal aan? Zo weet je hoeveel video’s je dus  minimaal kunt verwachten.

Dat klopt! Ik selecteer en edit de video’s, maar je krijgt wel altijd een minimum aantal. Vaak krijg je wel meer video’s dan het minimum. De kans dat daar toffe dingen bij zitten, is groter dan dat je maar een beperkt aantal mag kiezen.

Natuurlijk kan ik je helpen! Ik heb een hele lijst met locaties. En hier is de brainstormsessie natuurlijk ook voor.

Daarnaast heb ik mijn eigen thuisfotostudiootje in Amersfoort waar we – afhankelijk van het concept – ook kunnen shooten.

Indien de locatie kosten met zich meedraagt, dan zijn deze voor jou. Ook dien je zelf de locatie te boeken.

Wanneer we in mijn thuisfotostudiootje shooten, dan zijn er geen extra kosten aan verbonden.

Dit hangt af van de locatie en van hoe lang je de locatie wil afhuren. Je kunt rekening houden met op z’n goedkoopst € 200 (excl btw) voor 2 uur.

Wil je ook nog visagie of haarstyling erbij? Dan is het handiger als je een slot boekt bij een locatie wat langer duurt, omdat visagie/haarstyling natuurlijk ook tijd kost (minstens 30-60 minuten).

Ik ben bereid om van deur tot deur ongeveer 1 – 1,5 uur te reizen voor een locatie. 

Mijn beginpunt is station Amersfoort Vathorst (ik reis met OV).

Dat kan zeker! Ik kan je koppelen aan een “MUAH” (Make Up And Hairstylist). De kosten voor de MUAH zijn wel voor jou.

Van mij mag je er zoveel aan als je wil. Het omkleden gaat alleen wel van de tijd af. Ik raad dus aan om 2 tot 4 outfits mee te nemen.

Deze stuur ik vaak tegelijkertijd met de vragenlijst.

Dit is helaas niet mogelijk.

De video’s mag je bewerken tot op zekere hoogte.

Je mag de lengte van een video aanpassen, er tekst op plakken, er audio onder zetten, etc.

Alleen de video zelf mag je niet bewerken (contrast, helderheid, etc).

Mail me gerust via info@simonediederichfotografie.nl. Je krijgt vaak binnen 24 uur wel antwoord.

Ik wil een videoshoot boeken!

Superleuk! Vul het formulier hieronder in.

Liever eerst kennismaken?